0704-4240428 s.f@dakas.se
Välj en sida

TRUMVAGN BKT 27

Chassi

Det tvåaxlade chassit absorberar kraftiga stötar och höga axelbelastningar, även när du korsar grov och ojämn mark. Trumvagnen går smidigt och hoppar inte. De extrema belastningar som uppstår vid start och bromsning dämpas och överförs således endast delvis till dragfordonets krok. Avhakad från dragfordonet kan den tomma släpvagnen lätt manövreras för hand, eftersom vikten är koncentrerad till bakändan.

Mångsidighet

Släpvagnarna i BKT-serien är användbara för transport av HDPE-rörtrummor, kabeltrummor, rörslingor, lastplattformar och en duktbom för upp till 9 mindre trummor.

Enkel lastning

Oavsett markförhållanden kan en man lasta trailern på ett par minuter. Släpvagnen flyttar trumman till upptagningsläge med fingertoppskontroll och drar den till lyftläge mellan axlarna.

Hög mångsidighet som universalvagn

Även om det är en nödvändig investering används trumvagnar sällan till annat än just hantering av kabeltrummor. Det stämmer nödvändigtvis inte i BKT-serien. Med några modifieringar kan den enkelt ändras till en trailer för att transportera en tippcontainer på upp till 4,5 m³. Förutom att vara en modern kabeltrumvagn av den senaste tekniska standarden, kommer detta mångsidiga koncept att hjälpa till att lösa dina problem på plats när det gäller materialförsörjning och avfallshantering.BKT 27 är varmförzinkad.

Kontakta oss för alla kompatibla tillval och fler trumvagnar i BKT-serien

Specifikationer

Vikt 860 kg
Dimensioner 4950 × 2550 × 1900 mm
Totalvikt

3500 kg

Max last

2640 kg

Trumbredd max.

1720 mm

Trumdiam. max Ø

2800 mm

Varumärke

Bagela

Har du ett byggprojekt?

Vi har hyrmaskinerna!

Kontakta DAKAs!

   Kontakt

Örebro

+46

s.f@dakas.se